HADİ DİJİTAL ÖĞRENMEYİ KEŞFEDELİM

LET'S EXPLORE DIGITAL LEARNING!/HADİ DİJİTAL ÖĞRENMEYİ KEŞFEDELİM!

30.09.2021 307

Pandemi, tüm dünyada eğitim sürecini ve biçimini değiştirerek çevrimiçi ve hibrit bir sisteme geçişi zorunlu kıldı. Bu zorunluluk, öğretmen ve öğrencilerin teknolojiden daha fazla yararlanma ihtiyacını doğurdu ve ihtiyacı karşılayan Web 2.0 araçları oldu. Web 2.0 araçları,  hem yüz yüze eğitimde hem de çevrimiçi eğitimde kullanıcılar arasında bilgi ve fikir alışverişine olanak sağlamakta olup, kullanıcıların içerik de geliştirebildiği bir ortamdır. Bu kapsamda okulumuz Fizik öğretmeni Ali KARADEM, "LET'S EXPLORE DIGITAL LEARNING!/HADİ DİJİTAL ÖĞRENMEYİ KEŞFEDELİM!" başlıklı eTwinning projesini yürütecektir.   Bu projeyle amaç, öğrencilerimize web 2.0 araçlarının bir kısmını öğreterek eğitimde web 2.0 araçlarını doğru ve bilinçli kullanabilen yaratıcı ve işbirlikçi bireyler yetiştirmektir.