24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

BAŞTA BAŞÖĞRETMEN GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK OLMAK ÜZERE ŞEHİT ÖĞRETMENLERİMİZ VE GELECEĞİN MİMARI ÖĞRETMENLERİMİZİN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ.

Okulumuz Şarkikaraağaç Fen Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin düzenlediği 24 Kasım Öğretmeler Günü kutlama programı  Borsa İstanbul Atatürk Ortaokulu salonunda gerçekleştirildi. Düzenlenen programa; Kaymakamımız Sayın Talha Atılay TEYMUR, İlçe Belediye Başkanı Sayın İsa ÇARKACI, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mehmet GÜDEN, Hâkim Sayın Uğur ERSOY, İl Genel Meclis üyeleri, siyasi parti ilçe temsilcileri, kurum amirleri, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan kutlama programı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat KILIÇASLAN tarafından yapılan günün anlam ve önemini vurgulayan konuşmanın ardından Şarkikaraağaç Fen Lisesi öğrencilerimizin hazırlamış olduğu oratoryo gösterisi, sunumlar, şiirler ile devam etti. Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçe genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle program sona erdi.

25.11.2022 548

25-11-202225-11-202225-11-202225-11-2022